Buradan siteye git, ve yeni fıkraları GÖR !
Kartal yüksekten uçtu...  
   Mizzah Forum Ana Sayfası -> Basketbol
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

betüş
MesajTarih: Prş Ksm 15, 2007 10:21 am  Alıntıyla Cevap VerÖzel mesaj gönder 
Siyah beyazlılar, yıldızlaşan Nicevic-Kaya Peker ikilisiyle Rhein Energie Köln’ü sahadan sildi.

HER sayının büyük önem taşıdığı ULEB Cup organizasyonundaki temsilcimiz Beşiktaş Cola Turka, konuk ettiği Alman Rhein Energie Köln’ü farklı yenerek B Grubu’ndaki ikinci sınavından da galibiyetle ayrıldı.4 oyuncusunun çift rakamlara ulaştığı siyah beyazlılarda, Nicevic 16 sayı, 7 ribaund, 4 blok, 2 asist ve 1 top çalmayla öne çıkarken, Kaya Peker de 13 sayı, 10 ribaundla double double’a imza attı.

Bayanlar fark attı

FIBA Avrupa Kupası A Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı da deplasmanda Bosna Hersek’in BC Zeljeznicar takımını 40 sayı farkla 91-51 mağlup etti.

á SALON: BJK Akatlar

á HAKEMLER: Romualdas Brazauskas (***) (Litvanya), Andrej Jersan (***)(Slovenya), Sasa Pukl (***) (Slovenya)

BEŞİKTAŞ COLA TURKA: Dalmau (***) 12, Shumpert (***) 16, Apodaca (***) 7, Kaya (***) 13, Nicevic (****) 16, Mehmet (**) 3, Erkan (*) 4, Cevher (**) 6, Sinan (*), Arın (*) 2

RHEIN ENERGIE KÖLN: Mcelroy (***) 13, Nikagbatse (*) 3, Bailey (**) 10, Bjelica (*) 5, Idbihi (**) 9, Nadjfeji (*) 4, Keselj (**) 10, Sinanovic (*) 6, Raivio (*), Pleiss (*)

á 1.PERİYOT: 23-18, á DEVRE: 44-31, á 3.PERİYOT: 60-44
hurriyet
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder   Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

En yeni başlıklar

Toprak^^
Varmı Bana Yan Bakan
Şair Hasan Sancak,50 Şiir Kitabına ..
Göz Doktoru
Pisicikler
Şair Hasan Sancak, Devlet Bahçeli y..
Şair Hasan Sancak, Samsun Valisi Hü..